Het merk Women of Colours: lingerie in 6 natuurlijke tinten

“… en dan zie je toch die stomme zwarte BH-bandjes”

yes-no

Elke vrouw kent het probleem: bh is zichtbaar door T-shirt of jurk heen. Er is wel huidkleurig ondergoed te koop, maar meestal is dit slechts te verkrijgen in één kleur. De kans dat die ene kleur ‘matched’ met de eigen lichaamskleur is voor vrouwen met een lichte huidskleur al klein, maar voor vrouwen met een donkere huid is er helemaal niets. Deze vrouwen zijn altijd aangewezen op zwart. Dat is balen.

“In de zomer met een mooi jurkje aan, zie je toch die stomme zwarte bh bandjes, bij een mooi shirt met een wijde hals precies het zelfde.”

In sommige gevallen wil je gewoon dat je bh onzichtbaar is. Zeker op “de mooiste dag van je leven”.

“Voor mijn bruiloft wilde ik eigenlijk een jurk met een hele aparte kleur, maar ja ik kon er geen bh in de juiste kleur bij vinden. Uiteindelijk voor ivoorwit gekozen, ook prachtig natuurlijk!”

De oplossing: lingerie in 6 natuurlijke tinten

Voormalig model Patricia Mollenhauer weet uit ervaring hoe irritant het kan zijn om geen lingerie te kunnen vinden in haar huidskleur. Zelf ondergoed verven is een heel gedoe en het werkt niet. Bovendien is dit geen probleem waar alleen modellen mee te maken hebben. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat het merendeel van de vrouwen het liefst lingerie in huidskleur draagt. Dan moeten die kleuren natuurlijk wel echt matchen. Patricia besloot hier iets aan te doen en startte haar eigen lingerielabel Women of Colours. Vanuit haar eigen ervaring en in nauw overleg met visagisten is gekozen voor 6 natuurlijke tinten, van heel lichtbeige tot heel donkerbruin.

Women of Colours, lingerie in 6 natuurtinten

Lingerie die past bij elke unieke huidskleur

Iedere vrouw verdient het om zich elegant en mooi te voelen met haar eigen vorm en kleur. Women of Colours stimuleert vrouwen om trots te zijn op hun eigen lichaam en huidskleur, zodat ze comfort en zelfvertrouwen uitstralen. Weg met onnodige irritaties. Voor elke vrouw de juiste “nude”.

Meer informatie ? Bestellen of  Women of Colours in jouw collectie?

Bel direct voor een afspraak: 06-20975118 of laat uw telefoonnummer achter en ik bel u. 

pasfoto-patricia

 

Ik hoor graag van u.

Patricia Mollenhauer

 

[contact-form-7 id=”252″ title=”Neem contact met mij op”]