Verlenging crowdfundingscampagne Women of Colours

PSSST, heb jij het al gehoord?

Druk, druk, druk… Mooie acties, thee in de hoofdrol, bijzondere events en nog veel meer.  Wow, wat is er veel gebeurd de afgelopen tijd. En wat willen we nog veel. We struikelen bijna over onze ideeën. Tijd om jullie even bij te praten.

Lancering nieuwe lifestyle, food, beauty & fashion merken tijdens brand event Awareness Engineers

Bij dit nieuwe driemaandelijkse evenement worden telkens een aantal vernieuwende merken gepresenteerd aan aanwezige pers en bloggers. Deze editie stond in het teken van hergebruik, natuurlijke materialen en unieke productverhalen. Women of Colours was hierbij, dankzij Tamara Bok, oprichtster van Awareness Engineers. Tamara is zo enthousiast over het concept van Women of Colours dat ze mee wil helpen Women of Colours als lingeriemerk op de kaart te zetten. Tijdens het brand event is ruime aandacht aan de crowdfundingscampagne heeft gegeven. Thanks!

Crowdfunding: YES!

De teller staat op 46% en de investeerders begonnen de weg naar Women of Colours te vinden. Heel veel ideeën en te weinig tijd. Zomervakantie, waardoor mensen de campagne gemist hadden. De tijd vloog voorbij. Maar we hebben goed nieuws:

De campagne is verlengd!

Dat betekent dat jullie vanaf vandaag nog 45 dagen de tijd hebben om mee te doe en mooie prijzen te winnen. Wil jij een jaar lang elk seizoen een nieuwe lingerieset winnen? Of wil je jouw naam geven aan de nieuwe collectie? Of wil je zeker zijn van de eerste exemplaren en sets kopen in de voorverkoop? Je kunt nog investeren Doe het, omdat je het waard bent!

Teatime

Wat heeft thee met Women of Colours te maken?

Dat vertel ik je binnenkort. Ik kan je al vast verklappen dat het echt heel bijzonder is. Niet zomaar een kopje thee. Maar smaken, kleuren en design, vooral exclusief design.

Dat wil je echt niet missen. Schrijf je dus vandaag nog in of stuur een mailtje naar info@womenofcolours.com en wij houden je op de hoogte.

Hartelijke groet,

Patries

Volgen wij elkaar al op

 ic_fb ic_instagram i_pinteresic_li ic_twitter ic_youtube

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *