Verkoopt u al lingerie in 6 huidtinten?

What’s your nude? Doe de test

Geen twee vrouwen zijn gelijk, zeker als het gaat om lingerie. Testje?

Bekijk de vrouwen die op dit moment in de buurt zijn. Let daarbij vooral op de tint van hun huid. Hoeveel verschillende gradaties tussen een lichte huid en een donkere huid ziet u?

Vergelijk dat aantal nu eens met het aantal verschillende tinten huidkleurige lingerie in de winkel.  Vraag:  hoeveel van die huidtinten sluiten aan bij de standaard huidkleurige BH?

Women of Colours

Women of Colours is een gloednieuw lingerielabel dat specifiek gericht is op de diversiteit in huidtinten. Women of Colours ontwerpt lingerie voor kleurrijke vrouwen van licht tot donker.

Women of Colours is ontstaan uit de praktijk. Vrouwen hebben vaak behoefte aan lingerie die onzichtbaar is onder hun kleding.  En voor veel vrouwen is het verschil tussen de verkrijgbare huidkleurige lingerie en de daadwerkelijke huidtint veel te groot. Een probleem? Nu niet meer.

Het minimalistisch ogende ondergoed van Women of Colours wordt gemaakt in zes pure huidkleuren en is daardoor onzichtbaar bij het dragen van elk kledingstuk.

Women of Colours wil vrouwen de vrijheid geven om lingerie te dragen die hun eigen, natuurlijke schoonheid tot uiting brengt, in alle huidskleuren.

Bent u een detaillist die

  • Lingerie wil aanbieden in de echte huidskleuren?
  • Een voorsprong wil nemen op uw concurrenten?
  • Nieuwe klanten naar uw winkel wil trekken?
  • Weet wat klanten echt willen?

Women of Colours in uw collectie?

Bel direct voor een afspraak: 06-20975118 of laat uw telefoonnummer achter en ik bel u. 

pasfoto-patricia

 

Ik hoor graag van u.

Patricia Mollenhauer

 

[contact-form-7 id=”252″ title=”Neem contact met mij op”]