Maak kans op een jaar lang gratis lingerie!

Oproep aan alle “Women of Colours”: Steun Patricia en maak kans op een jaar lang gratis lingerie!

– Zeeuwse onderneemster maakt met crowdfunding eind aan beperkt aanbod in huidskleurige lingerie-

Amsterdam, dinsdag 16 augustus 2015 –  Pale Rose, Dandelion, Cracked Sand, Sahara, Chestnut en Pure Chocolat … Het zijn geen namen van luxueuse bonbons of leden van een sexy meidenband maar namen van lingeriesetjes. Hele bijzondere lingerie die onder  de naam Women of Colours op de markt moet komen. Het idee hiervoor komt van een mannequin en model: de Nederlands-Afrikaanse Patricia Mollenhauer uit Wemeldinge in Zeeland. Zij was het zat dat er nooit een lingeriesetje verkrijgbaar was in haar eigen huidtint. Daarom ontwikkelde ze haar eigen collectie. Maar om deze lingerie voor iedereen beschikbaar te maken moet er nog wel het één en ander gebeuren. 

de modellen van Women of Colours

Women of Colours zoekt daarom vrouwen (en mannen!) die mee willen helpen een gápend gat in de markt te dichten; het vergroten van het aanbod in huidskleurige lingerie. Om vrouwen te kunnen voorzien van stijlvolle lingerie in een teint die goed bij hun huid past moet Patricia haar ontwerpersteam, de fabriek en de distributie zien te financieren. Daarom is zij een crowdfundingcampagne gestart met als doel andere vrouwen te helpen en haar startende onderneming een succesvolle kickstart te geven. Tot nog toe is daar voortvarend op gereageerd maar om de campagne tot een succesvol einde te laten komen is nog wel een geldbedrag nodig. Reden voor Patricia om een bredere doelgroep aan te spreken middels deze oproep.

Hoe is Women of Colours ontstaan?

Vroeger werd Patricia regelmatig gevraagd als mannequin en model. Ze droeg dan vaak kledingstukken waar je huidkleurig ondergoed onder moest dragen, maar de enige optie voor haar en andere kleurrijke meisjes was zwart of géén ondergoed. Dat stoorde haar en ze ging op zoek naar ondergoed dat qua kleur beter bij haar  huidstint aansloot dan zwart. Alleen… dergelijk ondergoed was nergens te vinden. Omdat Patricia zich niet kon voorstellen dat zij de enige was die tegen dit probleem aanliep startte ze 3 jaar geleden een onderzoek. Daaruit bleek dat behoefte was aan 6 huidtinten die zijn gebaseerd op onderzoek en nauw overleg met visagisten: Pale Rose, Dandelion, Cracked Sand, Sahara, Chestnut en Pure Chocolat.

Marktonderzoek huidkleurige lingerie

Uit een uitgebreid internationaal marktonderzoek – gehouden onder meer dan 5000 vrouwen -werd al snel duidelijk dat Patricia niet de enige vrouw is die dit setje lingerie mist in haar garderobe. Maar liefst 78% van de ondervraagde vrouwen geeft aan regelmatig tegen hetzelfde probleem aan te lopen. Uit dit onderzoek is eveneens naar voren gekomen dat meisjes en vrouwen met een lichte tot zeer lichte huidkleur eveneens moeite hebben met het vinden van een kleur die goed matched bij hun huid. En op de vraag; zou ‘je lingerie die aansluit op jouw huidkleur kopen,?’ geeft meer dan 80% JA als antwoord. 

Waarom nu crowdfunding?

Na marktonderzoek, het definiëren van de 6 kleuren (in samenwerking met visagisten) en het maken van de eerste prototypes is Women of Colours klaar voor de volgende stappen: het plaatsen van de eerste grote order bij de fabrikant en het ontwikkelen van de internationale webshop. Daar is vanzelfsprekend geld voor nodig. Daarom is de Crowdfunding actie die deze zomer is gestart. Daarnaast staat Patricia open voor afspraken met mogelijke financierders. 

Donateurs worden beloond!

Wie doneert krijgt een rendement van 15%. Wie doneert maakt kans op 4 seizoenen lang een gratis ligerieset van Women of Colours, dus 4x per jaar een setje dat past bij de huidstint van dat seizoen. Maar er zijn er nog andere tegenprestaties, zoals een ‘meet and greet’ met Patricia Mollenhauer en de kans om de naam van de nieuwe collectie te bedenken. Een setje kopen in de voorverkoop bestaat ook tot de mogelijkhedenen 

Meer weten over Women of Colours?

http://www.womenofcolours.com/crowdfunding

https://www.facebook.com/WomenOfColours

https://twitter.com/womenofcolours1

https://instagram.com/womenofcolours/ 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *